divendres, 28 de juny del 2013

Primera setmana a l'Escola de Màgia Utopia.... superada!

Durant aquests dies tots els bruixots i totes les bruxes hem estat fent moltes activitats...seguiu mirant!

El grup de grans vam anar a buscar un tresor que residia per Montornès des de feia algun temps...amb l'ajuda d'un GPs màgic i el nostre enginy el vam poder trobar....



I com a recompensa....remullada a la piscina!


El grup de segon i tercer va començar amb un torneig d'habilitats màgiques...i es van preparar per a ser grans mags..mireu que macos que estan!!



Els infants de p5 i primer han estat buscant per diversos llocs els diferents elements acolorits necessaris per a poder donar color a un gran mural de l'Ot el Bruixot!! Amb l'esforç i el treball en equip han aconseguit grans resultats!

Els mags més petits!
Els de p4 han ajudat a l'Ot a poder trobar els seus materials propis que havia perdut per tot el casal, amb l'ajuda d'aquests grans bruixots i bruixes i superant algunes proves van poder recuperar tots els elements, la vareta, la capa, el gorro....Ara ja ho tenim tot!




I els remenuts què? Doncs els nens i nenes de p3 també han estat fent de les seves... després de buscar i buscar...hem trobat diferents rodo-colors de l'Ot per tota l'escola i tenien el nostre nom!



Fins aquí les notícies del l'escola de Màgia Utopia!!!
Que tingueu un molt bon cap de setmana!!
Ens veiem dilluns!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada