divendres, 11 de juliol del 2014

Setmana naufragera al casal Pirata!

Eiiii pirates internautes!
Que ara feia alguns dies que no hem pogut actualitzar..però no patiu que ja hi tornem a ser!
Us posem al dia de les darreres situacions que han succeït al casal!

Durant el passat dimecres....
El grup de 3r i 4t continua realitzant proves per tal d'esbrinar informacions sobre la Nàufraga...

Els de P5 vam estar construint una Peixera...

Mentre que els Barbanates de  p3 vam aconsenseguir ser forts i àgils en un circuit de psicomotricitat pirata! i després de tant esforç vam refrescar-nos i vam poder preparar un bon esmorzar tropical!
Dijous plens de nervis i de ganes ens vam preparar per a poder marxar d'excursió al Parc de Vallparadís a buscar un petit trèsor i poder investigar sobre qui és la Nàufraga que ens va visitar a principis de setmana..

I una vegada arribats....allà al Parc vam tenir una sorpresa molt gran..en Barba Negra ens va visitar i ens va explicar que la Nàufraga s'havia despistat i que l'havia perdut de vista, també ens va encomanar una petita missió trobar les pistes que la ella havia perdut..i així ho vam fer!Amb l'ajuda de tots els grups del casal hem decobert que la Nàufraga es diu TRANTNA i per fi va recuperar la seva memòriaI després de tanta cerca i cerca.....a dinaaaaaar!

atencióooooooooooooooo fotooooooooo de gruuuup!!!!!El dia va acabar moooolt i molt bé...i molts de nosaltres a l'autobús vam fer una

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada